Oprema za butike i ostale lokale

Za butike i ostale tekstilne radnje nudimo različite varijante drvenih gondola, zidnih rafova, kombinovanih polica, štendera, info pultova i staklenih vitrina koji se svojim dizajnom i različitim dimenzijama skladno uklapaju u Vaš prodajni prostor.

S obzirom da su prodavnice igračaka namenjene našim najmlađima, a oni su ujedno i najveći kritičari, bitno je da u Vašoj radnji imate adekvatno istaknute proizvode, tj. da svi proizvodi budu vidljivi za svako oko. Za optimalan raspored igračaka u Vašoj radnji Intraco Vam nudi: rafove i gondole različitog dizajna i dimenzija za optimalno iskorišćen prodajni prostor u kom se mali potrošači i njihovi roditelji osećaju prijatno. Da bi brzo dopunili prazne rafove u ponudi imamo i magacinske police za igračke.

U našoj ponudi proizvoda za opremanje prodavnica tehnike nalazi se veliki broj rafova, polica i gondola kao i držača za LCD i plazma televizore koji garantuju izdržljivost i adekvatnu prezentaciju vaše robe.

Knjižare imaju posebne zahteve za opremanje objekta jer kupac želi prijatan prostor gde će provesti određeno vreme prilikom izbora prave knjige. Intraco Vam nudi različite gondole i police za knjige, displeje i gondole za olovke, displeje za rokovnike i knjige i police za tabake papira.

S obzirom na to da staklarske radnje nude veliki asortiman lako lomljive robe,  a prodavnice alata u ponudi imaju veliki broj sitnih delova kao i tešku robu, izboru polica i rafova za njihovo izlaganje mora se posvetiti posebna pažnja. Intraco Vam nudi veliki izbor polica, gondola i displeja različitog dizajna i veličine, koje osim velike izdržljivosti pružaju i lako uočavanje velikog asortimana proizvoda.

Proizvodi