Uslovi korišćenja sajta

Hvala što ste posetili naš internet sajt. Vaš pristup, kao i korišćenje našeg internet sajta (u daljem tekstu: „Sajt“) podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem Sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite naš Sajt.

Vlasništvo nad sadržajem

Sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom sajtu (u daljem tekstu: „Sadržaj“), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Intraco d.o.o. ili su na Sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Intraco d.o.o. će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Vaša upotreba sajta

Sadržaj Sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na Sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Intraco d.o.o. se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom Sajtu. Intraco d.o.o. ne garantuje da će Sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je Sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom Sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste. Treba da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjakom ako Vam je potreban specifičan savet prilagođen Vašoj situaciji.

Izuzeće od odgovornosti

Sajt koristite na sopstveni rizik. Intraco d.o.o. nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem Sajta ili njegovog Sadržaja.

Linkovi ka drugim sajtovima

Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima čiji vlasnik ili korisnik nije Intraco d.o.o. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. Intraco d.o.o. ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. Intraco d.o.o. ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim sajtovima preko linka na našem Sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti Intraco d.o.o.

Izmena uslova korišćenja

Intraco d.o.o. može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.